halsuan helmi

Täydellinen kesäpäivä

mukavaa tekemistä
koko perheelle

Halsuan Helmen leirintäalueella ei tule aika pitkäksi. Meillä on tarjolla monenlaista mukavaa puuhaa kaiken ikäisille.

Toisinaan on parasta antaa vain ajan kulua ja rentoutua, tekemättä mitään. Joskus taas on halu kokea enemmän ja kokeilla jotakin ihan uutta. Meillä voitottaa etäisyyttä vaikkapa rannalta järvelle tai tutkia polkupyörällä seutua alueen ulkopuolella. Täältä löydät rentoa menoa itsellesi tai touhua, haasteita ja pelejä koko porukalle!

Nauti rennosta menosta järvellä

Muuta nähtävää lähellä meitä

päiväretkeile lähiseudulla vaikka polkupyörällä!

Museoalue esittelee talonpoikaisperinteen kehitystä 1700 -luvulta lähtien. Upeat pihapiirit ja rakennukset ainutlaatuisine esineistöineen vievät ihmisen entisaikojen elämään.

Tutustu museoon tarkemmin TÄÄLTÄ

Puutarhasta löytyy yli 600 eri perennalajiketta, joissa on runsaasti uusia lajikkeita ja myös harvinaisuuksia sekä risteymiä.

Tutustu puistoon tarkemmin TÄÄLTÄ

Halsualle vuonna 2016 valmistunut rata tarjoaa haasteita sekä aloitteleville että kokeneemmille pelaajille.

Tutustu frisbeegolf -rataan tarkemmin TÄÄLTÄ

Töppösen luolikkoalue on suuri muinaisranta, joka on syntynyt viime jääkauden jälkeen maankohoamisen myötä.  Kokonaisuudessaan 7,5 km2 muinaisranta-alue on eteläisen Suomen suurin.

Huuhtoutunut kivikko on monen metrin paksuista. Paikoitellen voi kuulla vesivirtausten kohinaa, joka tulee syvältä kivikkojen alta.

Vaikeakulkuinen kivikko on säilynyt suurimmaksi osaksi luonnontilassa. Hyvällä onnella voi jopa nähdä ahman tai maakotkan. 

Tutustu Töppösen luolikkoon tarkemmin TÄÄLTÄ