Halsuan Helmen

Saunamaailma

järven rannalla

SAuno, ui ja kylve

Saunamaailmamme on avoinna ympäri vuoden. Kesäkuumalla voit pulahtaa virkistävään järviveteen ja illan viiletessä saunat lämpiävät ja tarjoavat mukavaa rentoutusta asiakkaillemme. Saunat lämmitetään myös talvikaudella, jolloin uskaliaimmat pääsevät uimaan hyiseen avantoon.

hiekkaranta

Turvallinen, matala hiekkarantamme on lapsiperheiden suosikkipaikka. Kahlaa matalassa rantavedessä tai ui pidempi lenkki – täältä on mukava aloittaa kesäpäivä! Ranta ei ole yleisessä käytössä vaan karavaanarien ja mökkiläisten oma yksityisranta. Ohikulkijat voivat suorittaa aluemaksun 5€ ravintolaan. Aluemaksu kattaa pääsyn uimarannalle, suihkuihin ja Wc -tiloihin. Rannalta löytyy reippaamille myös beachvolley -verkko.

Saunat

Saunavuorot kuuluvat majoitusten hintaan. Erilliset saunavuorot miehille ja naisille.

Meiltä löytyy iso sähkösauna kokoustilalla, sekä pienempi puusauna perheille. Saunat ovat myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

Poreallas

Uutuutena nyt vuokrattava poreallas. Poreallas sijaitsee puusaunan yhteydessä rannalla.

Poreallas on suljettu talvikaudeksi.

kylpytynnyri

Puusaunan yhteydessä on vuokrattava, lämmitettävä palju. Nauti lämpimässä paljussa viilenevästä illasta. Kylpytynnyri on siirettävä, sen voi vetää vaikka omalle matkailuautopaikalle ja nauttia pimenevästä illasta omalla porukalla, järven rannalla.

loma edessä?

Tervetuloa nauttimaan kauniista kesäpäivästä Halsuanjärven rannalle!

halsuan helmi

Tekemistä koko perheelle

Kysy lisää vuokrattavista saunoista, porealtaasta tai paljuista. Kerromme mielellämme lisää.