Halsuan Helmen

Saunat

järven rannalla

Rentoudu saunan lämmössä ja pulahda järven syleilyyn

Saunamme ovat avoinna ympäri vuoden. Kesäkuumalla voit pulahtaa virkistävään järviveteen ja illan viiletessä saunat lämpiävät ja tarjoavat mukavaa rentoutusta kävijöillemme. Saunat lämmitetään myös talvikaudella, jolloin uskaliaimmat pääsevät uimaan hyiseen avantoon.

hiekkaranta

Turvallinen, matala hiekkarantamme on lapsiperheiden suosikkipaikka. Kahlaa matalassa rantavedessä tai ui pidempi lenkki – täältä on mukava aloittaa kesäpäivä! Ranta ei ole yleisessä käytössä vaan karavaanarien ja mökkiläisten oma yksityisranta. Ohikulkijat voivat suorittaa aluemaksun 5€ ravintolaan. Aluemaksu kattaa pääsyn uimarannalle, suihkuihin ja Wc -tiloihin. Rannalta löytyy reippaamille myös beachvolley -verkko.

Saunat

Saunavuorot isossa sähkösaunassa, kuuluvat majoitusten hintaan. Talviaikana pääset myös avantoon. Iso sauna on myös vuokrattavissa saunavuorojen ulkopuolella. 

Saunasta löytyy yksi iso huone joka toimii myös pukuhuoneena ja tila on jaettavissa kahtia verholla. Lisäksi varsinainen pukuhuone, pesuhuone, WC sekä iso sauna sähkökiukaalla. 

Saunavuorot

keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin

16.00 – 19.00   Naisten sauna

19.00 – 20.00   Miesten sauna

20.00 – 21.00   Uimapuku / sekasauna 

Puusauna

Pienempi puulämmitteinen sauna sijaitsee omassa rauhassaan alueen laidalla, veden äärellä ja sen yhteydessä on myös poreamme (kesäkäytössä) vuokrattavissa täydentämään rentoutumisnautintosi. Tämä sauna sopii oivallisesti perheille tai pikku porukalle. 

Katso hinnat alempaa. Löydät kuvia saunoista kuvagalleriastamme. 

Poreallas

Pikkusaunamme yhteydessä löytyy myös vuokrattava poreallas. 

Poreallas on käytössä kesäaikaan. 

kylpytynnyri

Meiltä löytyy myös vuokrattava, lämmitettävä palju. Nauti lämpimässä paljussa viilenevästä illasta. Kylpytynnyri on siirettävä, sen voi vetää vaikka omalle matkailuautopaikalle ja nauttia pimenevästä illasta omalla porukalla, järven rannalla.

loma edessä?

Tervetuloa nauttimaan kauniista kesäpäivästä Halsuanjärven rannalle!

halsuan helmi

Saunahinnasto

Tähän tulee saunahinnasto…… Odota hetki… Sivua päivitetään.