Raindrop-hoidot

halsuan helmi

Raindrop-hoidot

Raindrop-hoito tehdään Young Livingin eteerisillä öljyillä. Siinä yhdistyvät aromaterapia, muinainen tiibetiläinen Vitaflex-tekniikka sekä Lakota-intiaanien perinteinen hoitomuoto.

Raindrop-hoito on saanut nimensä siitä, että öljy tiputetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidossa levitetään iholle 20-40 tippaa yhdeksää korkealaatuista terapeuttista eteeristä öljyä, jotka kevyesti hierotaan selkään, niskaan ja jalkoihin. Hoito on erittäin rentouttava ja rauhoittava.

Hoito sopii kaikille, jotka kaipaavat rentoutumista, hyvää oloa ja hemmottelua.

Hoito vaikuttaa kehoon ja mieleen esimerkiksi:

– tukee selkärangan toimintaa

– helpottaa lihasjännitystä rentouttaen lihaksia ja mieltä

– tukee elimistön puolustusjärjestelmää

– tukee ruuansulatusta

– tasapainottaa ja tasoittaa kehon energiakanavia

– vähentää stressiä ja ahdistusta parantaen näin unen laatua

– tukee henkistä hyvinvointia

 

Hieronta tehdään hoitopöydällä ja hoito kestää noin tunnin

Hyvinvoinnin ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa neljä kertaa vuodessa, kroonisia tiloja hoidettaessa voidaan hoito tehdä useammin esim. kerran viikossa tai kerran kuukaudessa.

Hoito ei sovi raskaana oleville raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana eikä silloin, kun selässä tai jaloissa on avohaavoja tai akuutti tulehdus. Hoitoon ei voi tulla myöskään flunssan tai muun tarttuvan taudin aikana.

Hoito vaikuttaa ihmisiin yksilöllisesti, tule kokeilemaan mitä ihanaa sinä löydät hoidosta!

Hoidon kesto: 1 tunti

Hoidon hinta:  65€

 

Turvehoito
Turvehoito
Turvehoito

Turvehoidot

Hoitoturvetta voidaan käyttää turvehaudehoidoissa hieronnan kanssa.

Tällöin turve lämmitetään vesihauteessa ja levitetään iholle lämpimänä. Turpeen päälle laitetaan kelmua, ettei turve pääse kuivumaan ja lämpöpakkaukset, jotka tehostavat turpeen ravintoaineiden imeytymistä sekä rentouttaa ja pehmentää lihaksia.

Kokovartalohoidoissa on kuitenkin muistettava, että ne eivät sovi sydänsairaille, verenpainetautia sairastaville eikä syöpäsairaille akuutissa vaiheessa. Pienemmät paikallishoidot kuitenkin sopii lähes kaikille. Hartsiallergikoilla voi tulla tilapäistä punoitusta iholle.

Turpeesta valmistetaan myös käteviä pienempiä pakkauksia paikallishoitoihin. Esimerkiksi nivelreuman tulehdusvaiheessa ja urheiluvammoissa turve suositellaan laitettavaksi hoidettavalle alueelle jääkaappikylmänä.

Kokovartalohoito

Hartia- selkähaudehoidot

Jalkahoito

Kasvohoito

Hiusten ja päänahanhoito

Hoidon hinta: alkaen 30€

 

Bemer-hoito

 Bemer-terapiapatja on käytettävissä myös Helmessä.Heikentynyt verenkierto on monen arkea haittaavan vaivan taustalla, stressi ja pitkäaikainen istuminen heikentävät verenkiertoa. Bemer-patja parantaa heikentynyttä mikroverenkiertoa.

Aromaterapian harjoitushoidot

Piia opiskelee aromaterapeutiksi, harjoitushoitojen hinta 35€ per kerta + henkilökohtaisesti sekoitetusta öljystä rollonpullo 5 €, hoidon kesto n. tunti.

Piian opettaja toimii Terttu Saksala.