Halsuan Helmen
leirintäalue

Karavaanialueeltamme löytyy paikat matkailuautoille, asuntovaunuille ja teltoille. Sähköliitännällä varustettuja matkailuajoneuvopaikkoja on 300.

Halsuan Helmen leirintäalue sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, Halsuan järven rannalla. Camping Halsuan Helmi on lähes 10 hehtaarin alue, jossa karaavaanareiden käytössä on kolme huoltorakennusta suihkuineen, wc-tiloineen ja pesukoneineen. Huoltorakennusten tilojen käyttö kuuluu paikkavuokraan, pesukone lisämaksusta toimii kolikoilla.

Majoittujia alueella palvelee Helmen ravintola, jossa nautit maukkaan aamiaisen, lounaan ja illallisen. Juomien kera, luonnollisesti!

Tervetuloa!

Karavaanipaikat

Matkailuauto- ja vaunupaikat sijaitsevat järven rannalla tai sen välittömässä lähesyydessä.

varustelu

Huoltorakennusten suihkut ja wc-tilat kuuluvat paikkavuokraan. Paikkavuokraan kuuluu myös saunan käyttöoikeus, kysy lisää saunavuoroista!

palvelut

Vieraitamme palvelee monipuolinen ravintola. Meiltä ihana aamiaisbuffet ja herkulliset annokset ruokalistaltamme.

Hinnat

telttapaikat

Telttapaikkoja löytyy rannan tuntumasta ja metsän reunalta. Telttailijoiden, kuten muidenkin majoittujiemme käytössä on ranta, huoltorakennukset ja saunavuorot.

Ilmakuva Halsuan Helmen leirintäalueelta järvelle

Lisätietoa alueesta

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin leirintäelueen palveluista

Huoltorakennuksessamme on asukkaiden käytössä suihkut ja WC:t. Huoltorakennusten käyttö kuuluu paikkavuokraan. Saunavuorot on varattavissa. Myös saunavuoron hinta sisältyy paikan vuokraan.

Aamiainen tulee varata etukäteen. Ole yhteydessä henkilökuntaamme edellisenä päivänä, kun haluat varata aamiaisen seuraavalle päivälle. Aamupalan hinta on 8,00€.

Ravintolamme keittiö palvelee päivittäin klo 9.00 – 20.00. Juomatarjoilu jatkuu arkisin klo 21 asti ja viikonloppuisin klo 01.00 asti.

Huom. muutokset aukioloajoissa on mahdollisia. Mikäli haluat varmistua ruokailusta tiettyyn aikaan, ole yhteydessä!

Tilausravintolamme palvelee sopimuksesta suurempia joukkoja.

Kolikoilla toimiva pyykinpesukone löytyy huoltorakennuksesta.

Olemme avoinna läpi vuoden. Vakiopaikkalaisille on tarjolla vuokratontteja, joihin saa majoittua pidemmäksi aikaa. Moni pysyykin meillä vuodesta toiseen ja on somistanut oman palstansa viihtyisäksi kesäpaikaksi koko perheelleen!

Kyllä! Majoittujien vapaassa käytössä on useampia viihtyisiä grillauspaikkoja.