Ravintola

Ravintola Halsuan Helmi

Mutkatonta reilua ruokaa

Ravintolamme tarjoilee mutkatonta, makoisaa ruokaa, joka maistuu niin tienpäällä matkaaville kuin paikallisille kävijöille. Pyrimme myös muokkaamaan ja uudistamaan ruokalistaamme toiveiden mukaan.

Ravintolamme palvelee tilauksesta myös yksityistilaisuuksissa.

Kun olet tehnyt varauksen ravintolaamme, olethan vielä ennen tilaisuutta yhteydessä henkilökuntaamme, jotta voimme tarkistaa mahdolliset viimehetken muutokset tms.

Tervetuloa terassille

Kuppi kuumaa
tai huurteinen järven rannalla

Tunnelmaa ja hyvää palvelua

Tarjoilemme maistuvat annoksemme tunnelmallisen järven rannalla. Ravintolamme saa päivittäin kiitoksia myös sijainnistaan. Tänne kannattaa tulla viihtymään ja nauttimaan hyvän ruuan lisäksi rennosta ilmapiiristä ja upeista järvimaisemista.

Järjestämme ravintolassamme säännöllisesti suosittuja karaokeiltoja ja toisinaan meillä pääset nauttimaan live-musiikista.

Vuokraamme tilojamme myös yksityistilaisuuksiin. Ravintolamme salissa järjestät häät, syntymäpäivät jne. Tilausravintolamme palvelee tarvittaessa tilaisuuksissa. 

Voit myös ehdottaa meille esiintyjiä tai heittää ideoita tapahtumista, joita paikkakunnalle kaivattaisiin. Teemme mielellään yhteistyötä.

Asiakaspalvelu on meille elämäntehtävä ja haluamme vastata vieraittemme toiveisiin.

Piia Arola-Liski, omistaja.

Asiakkaiden suusta...

Mukava siisti ja rauhallinen paikka. Tuoreet munkit matkaan. Tullaan toistekin
Leena
Luonnonläheinen, kaunis palvelut, ravintola ja ystävällinen isäntäväki.​
Toini
Erittäin ystävällinen henkilökunta, poreallas oli todella magee. Alueella on paljon erilaisia paikkoja ja huoltorakennuksia, osa melko vanhoja mutta siistejä ja toimivia. Grillikatoksia on myös monta. Terkkuja Piialle, pitsat oli todella hyviä! Suosittelen!
Pia