Ravintola Halsuan Helmi

Herkullista paikallista ruokaa

Ravintolamme tarjoilee mutkatonta, maistuvaa ja ennenkaikkea kotimaista ruokaa joka maistuu niin tienpäällä matkaaville kuin paikallisille asiakkaillemme. Pyrimme muokkaamaan ruokalistaamme aina kausien mukaan jotta voimme tarjoilla parhaita ja tuoreita raaka-aineita, joita hankimme mahdollisuuksien mukaan paikallisesti.

Ravintolamme palvelee tilauksesta myös yksityistilaisuuksissa.

Kun olet tehnyt varauksen ravintolaamme, olethan vielä ennen tilaisuutta yhteydessä henkilökuntaamme, jotta voimme tarkistaa mahdolliset viiemhetken muutokset tms.

Tervetuloa terassille

Kuppi kuumaa
tai huurteinen järven rannalla

Kotimaista ja meillä valmistettua

Tarjoilemme maistuvat annoksemme tunnelmallisen järven rannalla. Ravintolamme saa päivittäin kiitoksia myös sijainnistaan. Tänne kannattaa tulla viihtymään ja nauttimaan hyvän ruuan lisäksi rennosta ilmapiiristä ja upeista järvimaisemista.

Järjestämme ravintolassamme säännöllisesti suosittuja karaokeiltoja ja toisinaan meillä pääset nauttimaan live-musiikista.

Vuokraamme tilojamme myös yksityistilaisuuksiin. Ravintolamme salissa järjestät häät, syntymäpäivät jne. Tilausravintolamme palvelee tarvittaessa tilaisuuksissa. 

Arvostan ruokaa korkealle, ja haluan tarjota asiakkaille hyvää kotimaista ruokaa

Piia Arola-Liski, omistaja.

Asiakkaiden suusta...

Mukava siisti ja rauhallinen paikka. Tuoreet munkit matkaan.Tullaan toistekin
Leena
Rento ja ystävällinen vastaanotto. Talvellakin kaikki palvelut avoinna, tämä pitää kokea kesällä uudestaan.
Sinikka
Luonnonläheinen, kaunis palvelut, ravintola ja ystävällinen isäntäväki.
Toini
Erittäin ystävällinen henkilökunta, poreallas oli todella magee. Alueella on paljon erilaisia paikkoja ja huoltorakennuksia, osa melko vanhoja mutta siistejä ja toimivia. Grillikatoksia on myös monta. Terkkuja Piialle, pitsat oli todella hyviä! Suosittelen!
Pia

Halsuan Helmi
Lehtomaantie 151, 69510 Halsua

Maanantai - torstai
Avoinna tilauksesta
Viikonloppuisin
pe 9.00 - 22.00 (keittiö 9-20)
la 11.00 - 24.00 (keittiö 11-20)
su 11.00 - 16.00

Huom. poikkeukset aukioloajoissa mahdollisia. Ole yhteydesä etukäteen, mikäli haluat varmistaa ruokailun tiettyyn aikaan.

Varaukset ja yhteydenotot